Brecht Capon één seizoen langer bij KV Oostende

Bij KVO zit Capon voorlopig aan 150 matchen.© BELGA/YORICK JANSENS
Bij KVO zit Capon voorlopig aan 150 matchen.© BELGA/YORICK JANSENS
Redactie KW

Nieuws dat de KVO-fans heel graag zullen lezen: Brecht Capon (33) verlengt zijn verblijf bij de Kustboys met één seizoen.

Het contract van de geboren Oostendenaar liep af en de gesprekken van een verlengd verblijf liepen al een tijdje. Nu is de kogel definitief door de kerk. Rechtsachter Capon staat zo voor zijn zevende seizoen aan de kust.

Andere opties

“Ik ben blij dat ik toch nog minstens één seizoen bij KVO kan blijven. Er waren andere opties maar mijn gedachten stonden toch vooral op een verlengd verblijf bij KVO. Op mijn leeftijd was dat geen zekerheid, zeker gezien het huidige Oostendse project, maar het is toch een teken dat mijn prestaties en mentaliteit worden gewaardeerd”, geeft de speler mee.

Brecht Capon kwam in de zomer van 2015 over van KV Kortrijk, waar hij 204 wedstrijden speelde. Bij KVO zit hij voorlopig aan 150 matchen, zes goals en zeven assists.

‘Brechttrick’

Memorabel zijn z’n hattrick in 2017 tegen Charleroi – het leverde hem de naam ‘Brechttrick’ op – en zijn doelpunt afgelopen seizoen als gelegenheidsspits tegen Mechelen.

Over het aflopende contract van Indy Boonen is er vooralsnog geen nieuws. (TVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.