Dolenthousiaste sympathisanten en sponsors op jaarlijkse event Royal Knokke FC

Koen Persoons met Sportief Manager Kristof Arys. © JPV
Redactie KW

In een bomvolle zaal kregen de aanwezigen niet alleen lekkere hapjes en drank à volonté opgediend, ze werden evenzeer vergast op sprekers die nagels met koppen sloegen.

Voorzitter Vincent Van Honsebrouck benadrukte dat de eerste thuismatch van de nieuwe competitie zal worden betwist in het gloednieuwe Olivier stadion, het DNA van de kustformatie. Verder opperde hij dat, voor wat hem betreft, de competitie morgen weer mag beginnen. “We hebben geproefd van de eerste amateurklasse, nu zitten we een reeks lager maar hebben op organisatorisch vlak twee stappen vooruit gezet.”

T1 Yves Van Borm hamerde erop dat de voetbalbonzen de kleintjes klein wil houden en bewees zulks aan de hand van slides. “Wij rijden met een mooie wagen op de weg, maar kunnen moeilijk volgen op een F1 circuit. Zelf uit ik maar één objectief: kampioen spelen! Het zal niet simpel zijn, maar ik reken op onze geweldige aanhang. Onze rivalen zullen supergemotiveerd naar ons sublieme stadion komen en als we op verplaatsing met onze schitterende bus aankomen, dan zullen ze die dikke nekken willen te grazen nemen.”

Sportief Manager Kristof Arys overliep de spelerskern en stelde de tien nieuwelingen voor, waaronder ex-speler van eerste nationale Koen Persoons. Hij komt over van OH Leuven. De neofieten toonden zich op hun beurt uiterst gemotiveerd.

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.