Winkel Sport heeft al 1.000 tickets voor bekermatch tegen Genk verkocht en voorziet ook randparkings

Wouter Vander Stricht

Zaterdag 16 oktober en zondag 24 oktober zijn er in de kantine van Winkel Sport voorverkoopmomenten voorzien voor de cupmatch tegen bekerhouder RC Genk. Er zijn nu al duizend tickets de deur uit. In totaal mogen maximaal 2.100 het Terschuerenpark binnen. De club voorziet ook in randparkings om alle toeschouwers vlot een plaats te bieden.

De bekerwedstrijd wordt op woensdag 27 oktober in Sint-Eloois-Winkel afgewerkt. De toeloop op de tickets is erg groot en tijdens twee voorverkoopmomenten denkt men nog heel wat tickets aan de man te kunnen brengen. Eersteklasser RC Genk brengt normaal zowat 400 fans mee. Zij krijgen de staantribune en de kant van de Terschuerenlaan. Voor de thuisfans is de hoofdingang langs de Vlasschaardlaan voorzien.

De club heeft ook al drie randparkings voorzien op wandelafstand van het stadion. Zowel op het Dorpsplein achter de kerk, de Smisseknokstraat (parking Rode Kruis) en de Gullegemsestraat 62 tegenover Garage Madou (Den Ast) kun je je wagen kwijt. Er zal ook controle uitgevoerd worden op het parkeren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.