Wevelgem City wint Beker van West-Vlaanderen

SV Wevelgem City wint de beker. © foto VDB

In de finale van de provinciale beker in Waregem keken bij de heren Club Roeselare en SV Wevelgem City elkaar in de ogen. In de verlengingen besliste City de partij in zijn voordeel, 1-2.

In een weinig geanimeerde finale van de provinciale beker kwam Wevelgem City halverwege de eerste helft op voorsprong via Halleumieux. Club reageerde in de tweede periode en geraakte aan de gelijkmaker op strafschop via topschutter Vandewege.

In de verlengingen was de spanning te snijden en viel de beslissing in de 107de minuut. Een voorzet van Meulenyzer werd aan de eerste paal binnen gekopt door Dejonghe.

Club probeerde nog iets te forceren, maar kwam niet meer tot scoren. Zo mocht Wevelgem City de dubbel vieren. (SBR)