Coach Gino Moyaert doet KFC Lissewege B groeien en bloeien

Gino Moyaert.© JPV
Gino Moyaert.© JPV
Redactie KW

Voorzitter Johan Dauwens wil zijn coach Jenko Borrizee, voor zijn tiende jaar op rij als T1, in de bloemen zetten door hem een kern aan te bieden die in staat moet zijn zich te mengen in de strijd voor promotie. In die optiek werden al ettelijke kanjers ingelijfd.

Jenko Borrizee kan ook rekenen op zijn assistent Gino Moyaert. Deze ex-speler van de hoofdkern van Cercle Brugge neemt een deel van de oefensessies voor zijn rekening maar is eerste in bevel voor KFC Lissewege B, in vierde provinciale. Als de twee clubs op hetzelfde moment aantreden dat gaat Jenko mee met Lissewege A, Gino Moyaert met Lissewege B. In het andere geval zitten ze samen op de bank zowel in derde als in vierde provinciale.

Vier aanwinsten

Gino Moyaert doet overigens KFC Lissewege B groeien en bloeien. Hij realiseerde vier transfers voor zijn kern: de broers Pablo en Joaquim Wille (beiden Wenduine) en Jarni Kerckaert (Eendracht Brugge). Zijn keeper Brent Lambrecht trekt naar Koekelare maar in diens plaats komt goalie Dean Dekimpe (SK Wenduine). Landri Lukoku stopt met voetballen. Met betrekking tot de neofieten van Gino Moyaert schenken de trainers, die vrienden geworden zijn, klare wijn: in principe komen ze uit voor de B-ploeg maar als ze er klaar voor zijn worden ze overgeheveld naar het A-team. (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.