Arne Missinne stopt bij SKD Hertsberge

Arne Missinne (rechts), hier op de foto met zijn broer Joren, stopt met voetballen.© JPV
Arne Missinne (rechts), hier op de foto met zijn broer Joren, stopt met voetballen.© JPV
Redactie KW

Arne Missinne hangt zijn voetbalschoenen aan de haak, zo laat SKD Hertsberge weten. Verder geven ze aan graag te willen starten met een reeks U23.

Arne Missinne was ooit een ontluikend talent bij SV Loppem. Hij trok vervolgens naar KSV Oostkamp, waar hij met brio doorstootte naar de eerste ploeg. Zijn job loodste hem naar een iets lager niveau, eerst bij SV Loppem en vervolgens bij SKD Hertsberge, waar hij eveneens schitterde. Nu is het definitief voorbij: zijn werkomstandigheden vallen niet langer te combineren met zijn voetbalpassie.

Coach Tony Bourgeois: “Voor de rest blijft mijn volledige kern, alle jongens beseffen dat het goed vertoeven is langs de Breeweg. Emiel Van Belleghem keert terug na een verblijf bij Sint-Joris en Nathan Winderickx komt over van SV Loppem. Verder is er nog een speler die graag zou terugkeren maar hij aarzelt nog.”

U23

“De stap voor onze jonge spelers naar de reeks beloften is te groot; wij zouden dan ook graag starten met een reeks U23. Wij hebben daarvoor voldoende potentieel. Enkel een trainer voor die groep op de kop tikken, lijkt een haast onmogelijke opdracht. We blijven zoeken en hopen.”

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.