Fusieclub FC Beaufort kiest voor Middelkerkse trainer: Leffingenaar John Vanmullem

John Vanmullem.© (Foto FRO)
John Vanmullem.© (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

FC Beaufort, de Middelkerkse fusieclub van SK Spermalie en Davo Westende, heeft Leffingenaar John Vanmullem (56) gekozen als nieuwe trainer.

Na het afhaken van Dennis Vandenhouweele bij SK Spermalie en het stopzetten van de samenwerking tussen Davo en Tonny Vanhaelst, moest het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer, liefst iemand uit Groot-Middelkerke. De keuze is gevallen op John Vanmullem. John was als speler actief bij GS Middelkerke, KE Gistel en SV Veurne, waar hij trainer werd. John was in 2017-18 al trainer van SK Spermalie-Middelkerke. Hij trainde ook WS Houthulst en VC Ichtegem, waar hij afhaakte wegens gezondheidsredenen.

“Ik ben graag ingegaan op het voorstel van het nieuwe bestuur van FC Beaufort”, zegt John. “Het fusieproject, met veel aandacht voor eigen jeugd, spreekt me wel aan. Er wordt getraind op het kunstgras van Davo, waar ook de wedstrijden doorgaan. Samen met Danny Vandenberghe en Bart Bogaert wil ik proberen om Middelkerke als voetbal-gemeente weer op de kaart te zetten. Ik heb destijds zelf met Gold Star Middelkerke in eerste en tweede provinciale gespeeld. De cirkel is rond. Nu is FC Beaufort actief in vierde provinciale. Op termijn willen we weer hogerop, met spelers van eigen kweek!”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier