Eendracht Hooglede op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

Eddy Verbeeck onderging vorige maand een zware rugoperatie. © JT
John Taillieu
John Taillieu Medewerker KW

Het bestuur van Eendracht Hooglede heeft beslist om in onderling overleg de samenwerking met hoofdcoach Eddy Verbeeck stop te zetten.

“De hoofdreden voor deze gezamenlijk beslissing vloeit voort uit het feit dat Eddy halfweg februari een zware rugoperatie heeft ondergaan”, verduidelijkt voorzitter Jeffrey Bolle.

“Sindsdien is de coach van Eendracht Hooglede buiten strijd en kan hij zich niet zelfstandig verplaatsen. Bijgevolg is Eddy dus niet in staat om de trainingen en de wedstrijden te leiden. Dit ongemak werd tijdelijk opgevangen door onze T2 Stijn Casteleyn en de bestuursleden van de sportieve cel Patrick Rogge en Jelle Cool.”

Verbeeck was bezig aan zijn vierde seizoen bij Eendracht Hooglede. Hij startte zijn trainersloopbaan bij Rekkem Sport. Vervolgens was hij ook nog aan de slag bij Toekomst Menen, Wingene, Harelbeke, Helkijn en Emelgem-Kachtem.

De club gaat nu op zoek naar een onmiddellijk inzetbare trainer. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun CV doormailen naar jeffreybolle@proximus.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.