Brecht Ameye hangt voetbalschoenen aan de haak

© (Foto GVHZ)
Redactie KW

Op de laatste thuismatch van Zwevegem Sport werd afscheid genomen van Brecht Ameye.

Zaterdagavond heerste een feestelijke sfeer op het voetbalterrein van Zwevegem Sport. Enerzijds speelde men er de laatste thuismatch van het seizoen en anderzijds was het de laatste thuismatch ooit voor Brecht Ameye. Brecht besloot immers om na een voetbalcarrière van 30 jaar de voetbalschoenen aan de haak te hangen.

Brecht zelf wilde niet veel heisa maken rond zijn afscheid. Voor hem betekende het een gewone match als een ander. Toch vonden familie en vrienden dat hij na een mooie carrière ook een mooi afscheid mocht krijgen. Voor de match tegen KSK Geluwe was er dan ook een huldemoment. De spelers van beide ploegen vormden een erehaag voor Brecht en hij kreeg diverse geschenken overhandigd. Het was ook de bedoeling dat het publiek naar een laatste thuisoverwinning zou supporteren. Met een 5-0 winst op het scorebord kon Bracht zich wellicht geen mooier afscheid van zijn ‘Zwevegem Sport’ bedenken.

Wie Brecht nog voor een allerlaatste keer op de groene grasmat wil zien, kan dit zaterdag 30 april wanneer Zwevegem Sport om 18 uur op het veld van KVK Avelgem het seizoen afsluit. (GVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.