Maxim Vandamme is de nieuwe T1 van WS Lauwe

Maxim Vandamme is de nieuwe T1 van WS Lauwe.
Redactie KW

Vorige zondag, na de 0-2 nederlaag tegen Boezinge, gooide T1 Christoph Van Elslande de handdoek in de ring bij WS Lauwe. Met Maxim Vandamme is er al meteen een nieuwe trainer gevonden.

Christoph Van Elslande kon zich niet meer verzoenen met de tegenvallende resultaten en wilde met zijn beslissing om te stoppen een schokeffect creëren. Het Lauwse bestuur moest dus op zoek naar een nieuwe trainer. Maar aan kandidaten was er geen gebrek. Lang heeft de zoektocht ook niet geduurd.

Dinsdag, twee dagen na het ontslag van Van Elslande, werd de naam van de nieuwe trainer bekend gemaakt. Het is Maxim Vandamme geworden. Geen onbekende in de voetbalmiddens. De Ledegemnaar was de vorige tien seizoenen aan de slag bij Wervik, kent de reeks als zijn broekzak. Donderdag leidt Vandamme voor het eerst de trainingen. Zondag krijgt hij voor zijn Lauws debuut hekkensluiter Zonnebeke over de vloer. Een goed resultaat met daarbovenop een sterke prestatie zou Maxim Vandamme en de ganse White Star-familie een ferm hart onder de riem steken. (AV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.