Veertien spelers verlengen contract en twee nieuwkomers bij KFC Meulebeke

© WD
© WD
Redactie KW

Het bestuur van rood-wit zag na de trainersstaf veertien spelers bijtekenen voor het seizoen 2021-2022. Er zijn ook twee aanwinsten: Siebe Vanhouwe en Kamal Ouarane.

Volgende elf spelers verlengden eerder reeds hun contract voor het seizoen 2021-2022: Jony Den Baes, Jeremie Bayunga, Darren Steur, Martijn Wallican, Djordy Tack, Michiel Vandromme, Alexander Anne, Eduard Baekelandt, Thibaut Verbrugghe, Marijn Vandewalle en Arthur Declercq. Ook de contracten van derde doelman Robin de Craemer (17) en Maxime Verfaillie (21) werden nu verlengd.

Nummer 14 in het rijtje van blijvers in de A-kern voor volgend seizoen: zaterdagvoormiddag 2 januari 2021 vernieuwde de 22-jarige Wout Van Poucke zijn overeenkomst voor een derde seizoen bij rood-wit.

Met Siebe Vanhouwe trok KFC Meulebeke een jonge, ambitieuze Meulebekenaar aan voor volgend seizoen. De 19-jarige doelman kende zijn jeugd bij KFCM en maakt nu de overstap vanuit Mandel United. De tweede nieuwkomer voor volgend seizoen is verdediger Kamal Ouarane. De 22-jarige student economische wetenschappen woont in Lendelede en kwam nog uit voor onder andere Koksijde, Gullegem en Winkel Sport. (WD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.