Degradatietopper tussen Dottenijs Sport en SK Oostnieuwkerke definitief stopgezet na agressie tegen lijnrechter

© Unsplash
Erik De Block
Erik De Block Medewerker KW

In eerste provinciale werd de degradatietopper tussen Dottenijs Sport en SK Oostnieuwkerke zaterdagavond tijdens de rust definitief stopgezet wegens agressie tegen een lijnrechter. Een speler van de thuisploeg ging de man te lijf en ref Koen De Smet zette de match definitief stop. De stand was toen 1-1.

Er wacht kapitein Samir Rabel van Dottenijs Sport wellicht een zware straf. Helemaal op het einde van de eerste helft kreeg hij geel en een minuut later zijn tweede geel. De Fransman ging door het lint en deelde een lijnrechter een zware slag tegen de borstkas uit. Dottenijs Sport won vorige week met 2-4 tegen FC Moen en Babel scoorde toen nog alle vier de doelpunten.

Dottenijs Sport zal de wedstrijd normaal met 0-5 forfaitcijfers en daar bovenop ook nog een boete krijgen. Beide ploegen staan onderaan, Dottenijs Sport is voorlaatste, SK Oostnieuwkerke derdelaatste met amper één punt verschil.