85 dubbelploegen streden op het Izegemse stadtornooi met TC De Schakel als gastheer

Gehurkt herken je Joke Inderadjaja en David Demeestere. Staand v.l.n.r. Lisa Ronse, Natalie Declercq, Hanne Hoornaert, Chistele Deforche, Els Decruy, Isabelle Klok, Lotte Plovie, Thomas Verbrugghe, Philip Harinck (voorzitter TC De Schakel), Thibault Verscheure, schepen Caroline Maertens, Herlinde Roose, schepen Virginie Derumeaux, Brecht Kesteloot (bestuurslid TC De Schakel), schepen Kurt Himpe, Geert Feys (secretaris TC De Schakel), Sara Pattijn (tornooileiding), Wout Nonkel, Piet Nonkel (tornooileiding), Achiel Feys, Ruben Feys (tornooileiding) en Dieter Vierstraete (tornooileiding). © gf
Wouter Vander Stricht

In de loop van september vond de jaarlijkse editie van het tennistornooi van de stad Izegem plaats, dit in een organisatie van TC De Schakel, KTC Isis en het stadsbestuur.

Het tornooi vindt afwisselend plaats op de terreinen van TC De Schakel aan sporcentrum De Krekel en de terreinen van Isis en staat open voor leden van beide clubs alsook alle tennissende Izegemaars. Dit jaar was het de beurt aan TC De Schakel om het tornooi te organiseren. Maar liefst 85 dubbelploegen schreven zich in.

Ondanks enkele regendagen, werd het opnieuw een voltreffer en kon er worden afgesloten onder een mooi zonnetje.Op de foto zie je de aanwezige finalisten op de prijsuitreiking, samen met de organisatoren en de vertegenwoordigers van het Schepencollege Izegem.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.