Mohammed Messoudi beseft dat supporters KVK een en ander van hem willen zien

Redactie KW

„Hallo, ik ben Mohammed Messoudi, ik ben 25 jaar en kom van Willem II Tilburg. Ik hoop dat we dit jaar met Kortrijk zo snel mogelijk op een veilige plaats staan en wie weet zit er zelfs meer in.” Zo stelt nieuwkomer Messoudi zich voor in het filmpje van KVK-TV dat op de website van de eersteklasser te zien is.

Messoudi moest het begin deze week wel wat rustig aan doen wegens een vervelende voetblessure.

„Het is niet echt de enkel, maar wel de hiel waarvan ik wat last heb”, legt hij uit. „Genoeg rust inbouwen is de beste remedie en dat is wel een beetje jammer, want ik hunker er echt naar om te spelen. Ik wist voor de seizoensstart dat ik niet zou spelen tegen Anderlecht, maar tegen Westerlo zat de kans er wel in dat ik op het veld zou komen. Maar vorige week vrijdag liep ik dus die blessure op. Hopelijk ben ik er vlug van verlost.”

Dat zou niet alleen voor Messoudi zelf, maar vooral ook voor de Veekaa goed nieuws zijn : Georges Leekens rekent namelijk op hem om een van de voortrekkers van de ploeg te worden. Er worden met andere woorden hoge verwachtingen gesteld in de voormalige belofte-international.

„En daar heb ik helemaal geen problemen mee. Het is een teken dat ze hier bij KV Kortrijk in mij geloven en mij een kans willen geven om me na enkele jaren afwezigheid in de Belgische eerste klasse opnieuw te tonen, me er definitief te settelen. Al zal het wellicht nog een aantal weken duren voor ik mijn beste vorm te pakken heb. Er is nu dus die blessure en ik ben per slot van rekening ook een beetje later aangekomen.”

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 14 augustus 2009.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.