Knack Roeselare opnieuw zwaar onderuit

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Nadat Knack Roeselare op de openingsspeeldag van de play-offs met 0-3 verloor tegen Noliko Maaseik, ging het ook in zijn tweede wedstrijd onderuit. Deze keer was Precura Antwerpen met 3-0 te sterk.

In de eerste set stond Knack Roeselare meteen op voorsprong, maar bij 9-9 was alles te herdoen. Knack sloeg nog even een kloofje, maar Antwerpen klom bij 16-14 op voorsprong en trok die door naar 25-18-setwinst.

De tweede beurt liep lang gelijk op, maar bij 18-18 liet Knack het afweten en ging ook deze set naar de thuisploeg met 25-21.

Knack Roeselare reageerde aangeslagen na dat setverlies, want het keek in de derde beurt meteen tegen een 7-0-achterstand aan. Daarna herstelde Knack het evenwicht, maar de kloof was te groot om nog te overbruggen, 25-20.