Zusjes Massey tekenen voor nieuw basketbalproject in Mechelen

Becky en Billie Massey.© PR
Becky en Billie Massey.© PR

De Oostendse basketzussen Billie en Becky Massey hebben een driejarig contract getekend bij Kanngoroes Mechelen, dat de krachten bundelt met Guco Lier en Hema Sint-Katelijne-Waver.

Met deze nieuwe samenwerking kijkt Mechelen ambitieus naar de toekomst, zo deelden de Maneblussers mee in een persbericht. Kangoeroes Mechelen en Guco Lier hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de volgende drie seizoenen.

Op de agenda staat onder meer de verdere uitbouw van de jeugdwerking. “De evenwichtige samenwerking beoogt een maximale en kwaliteitsvolle doorstroom van jongeren naar het eerste team van Kangoeroes Basket Mechelen”, aldus Kangoeroes-voorzitter Luc Katra.

Boegbeelden

Een tweede stap in toekomstvisie van Kangoeroes Mechelen is de administratieve fusie met basketclub Hema Sint-Katelijne-Waver. Het project krijgt Billie en Becky Massey als boegbeelden, de beroemde tweeling van de Belgian Cats, die voor drie jaar hebben getekend bij Kangoeroes Mechelen.

Voor Kangoeroes Basket Mechelen ligt de prioriteit op een professioneel vrouwenteam met de nodige titelambities. Basket Hema SKW sluit daar perfect bij als de ‘beste meisjesopleiding van België’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier