Oostende opent Champions League opnieuw in Turkije

Amar Sylla en Keye Van der Vuurst openden de vorige campagne ook in Turkije, toen op bezoek bij Darussafaka Istanbul. © (Foto PR)
Redactie KW

De Basketball Champions League heeft de kalender voor zijn zesde editie bekendgemaakt. Zoals vorig seizoen opent Filou Oostende zijn campagne in Turkije.

Dinsdag 5 oktober opent Filou Oostende poule F met een verplaatsing naar het Turkse Tofas Bursa (opworp: 18 uur). Op de tweede speeldag ontvangt Filou Oostende al maandag 11 oktober Straatsburg om 20 uur. Elke week organiseert de Champions League voortaan een match van de speeldag, de ‘Game of the Week”. Op maandag is er dan slechts één wedstrijd die extra aandacht krijgt in heel Europa.

Dinsdag 26 oktober maken de Oostendenaars op de derde speeldag een verplaatsing naar de ploeg die de kwalificatierondes overleeft (Juventus Utena, Kapfenberg Bulls, Bamberg, Kalev Tallin, Sporting Lissabon of Mornar Bar). Woensdag 10 november (20 uur) ontvangt BCO datzelfde team in de Versluys|Dôme. Woensdag 8 december (20 uur) is er de wedstrijd Filou Oostende-Tofas Bursa. De Zeekapiteins ronden hun poulefase dinsdag 21 december af met een trip naar Straatsburg (opworp: 20.30 uur). (PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier