De Mystics moesten maandag in het Mandalay Bay Events Center slechts één helft meer afwerken. De oorspronkelijke wedstrijd tegen Las Vegas Ace werd op 5 juli bij de rust stopgezet toen de regio geteisterd werd door een stevige aardbeving met een kracht van 7.1 op de schaal van Richter. Aan de pauze stond het toen al 36-51 in het voordeel van de Mystics.

Emma Meesseman liet zeven punten en zes rebounds noteren in acht wedstrijdminuten. Kim Mestdagh verscheen 1 minuut en 52 seconden op het veld. De twee Belgian Cats waren op 5 juli niet in de Verenigde Staten, zij werkten toen met België het EK in Servië af waar ons land uiteindelijk op de vijfde plaats zou eindigen.

Dankzij de zege klimt Washington Mystics in de stand over Las Vegas Ace naar de tweede plaats, met vijftien zeges en zeven nederlagen. Connecticut Sun blijft met één zege meer aan de leiding.

(BELGA)

De Mystics moesten maandag in het Mandalay Bay Events Center slechts één helft meer afwerken. De oorspronkelijke wedstrijd tegen Las Vegas Ace werd op 5 juli bij de rust stopgezet toen de regio geteisterd werd door een stevige aardbeving met een kracht van 7.1 op de schaal van Richter. Aan de pauze stond het toen al 36-51 in het voordeel van de Mystics.Emma Meesseman liet zeven punten en zes rebounds noteren in acht wedstrijdminuten. Kim Mestdagh verscheen 1 minuut en 52 seconden op het veld. De twee Belgian Cats waren op 5 juli niet in de Verenigde Staten, zij werkten toen met België het EK in Servië af waar ons land uiteindelijk op de vijfde plaats zou eindigen.Dankzij de zege klimt Washington Mystics in de stand over Las Vegas Ace naar de tweede plaats, met vijftien zeges en zeven nederlagen. Connecticut Sun blijft met één zege meer aan de leiding.(BELGA)