Bobcat Wielsbeke hoopt op zege tegen Torhout Lions: “Thuis kunnen we ze aan”

Jim Vervaeke blijft ook volgend seizoen bij Bobcat Wielsbeke. (foto ELD) © ELD
Eddy Lippens
Eddy Lippens Medewerker KW

Zondagvoormiddag 28 april ontvangen de dames van Bobcat Wielsbeke One de tweede in de stand, Torhout Lions. De ploeg van coach Jim Vervaeke is momenteel in heel goeie doen na zes zeges op zeven wedstrijden.

Vorig weekend zette Bobcat One nog House Of Talents Kortrijk Spurs Four eenvoudig opzij met 90-73. “Dat was inderdaad een vlotte zege”, vertelt coach Jim Vervaeke. “Aanvallend beginnen we elkaar beter en beter te vinden, wat ook nu weer resulteert in 90 punten. Er wordt gewerkt voor elkaar in verdediging en iedereen gunt elkaar zijn punten.”

Drie op drie

“Dit weekend ontvangen we met Torhout de tweede in de stand. In de heenronde beleefden we op hun veld geen gemakkelijke namiddag. We gingen met 59-54 onderuit. Voor ons eigen publiek moeten we ze aankunnen. Momenteel staan we op een mooie zesde plaats. Nog opschuiven in het klassement zal moeilijk worden. Volgende week ontvangen we nog ION Waregem en op de laatste speeldag komt BBC Koksijde op bezoek. We gaan in ieder geval voor drie op drie.”

“Ook naar volgend jaar toe zijn we al bezig. Karen Desplenter komt ons vanuit Waregem versterken. Ikzelf blijf ook aan boord. Ik had er heel graag Niek Van Branteghem bij gehad als assistent, een taak die hij ook al dit seizoen een aantal keer voor zijn rekening nam. De klik is er. Volgend jaar is het doel de top drie. Ook dan gaan we de eigen jeugd volop kansen geven. Naast de eerste ploeg zal ik ook de U19 net als dit jaar verder coachen”, aldus de Wevelgemnaar. (ELD)

Zondag 28 april om 11 uur, Sporthal De Vlaschaard: Bobcat Wielsbeke – Torhout Lions.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier