Bijna 500 deelnemers voor Kerstrun in De Vleugels

© (Foto ACK)
Redactie KW

Nadat de gekende Kerstrun in De Vleugels twee jaar op rij niet kon doorgaan daagden zaterdag toch weer 150-tal kinderen deelnemen en een 300-tal volwassenen op voor deze editie. Een succes, ondanks het koude weer.

Bij de Kidsrun 500 meter was de eerste plaats voor Mike Bouden, Josse Lejaegere werd tweede en op de derde plaats eindigde Els Terryn. Bij de Kidsrun 1.000 meter vinden we Julie Deprez op de eerste plaats, gevolgd door Elona De Keyser op de tweede plaats en op drie Niel Gryson. De Ouder-Kindrun werd gewonnen door Ruben Lammertijn, Malin Debruyne werd tweede en Odette Theunynck haalde nog de derde plaats.

De Familyrun werd gewonnen door Mattis Saint Germain, Lana Terryn volgde op twee en Tim Declercq werd derde. De HoHoHorun waarvan het parcours een paar keer dwars door de kerstmarkt in de grote zaal passeerde, werd gewonnen door Warre Bouckaert, met Ward Debruyne op de tweede plaats en als derde Andy Rietmaeker. Heel wat supporters stonden zowel langs de weg als binnen in de zaal hun favorieten aan te moedigen. Het werd een geslaagde editie en men kijkt al uit naar volgend jaar. (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier