Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal

Bij de heren haalde KBC Male het na een thriller van Ichtegem. © JV
Redactie KW

Zaterdag werden de bekerfinales krachtbal gespeeld. Aansluitend werden ook de individuele prijzen uitgereikt. Zowel op als naast het veld schoten Male en Sint-Michiels de hoofdvogel af.

Bij de dames stond het duel op de affiche tussen kampioen Male en vicekampioen Sint-Michiels. Na een hoogstaande wedstrijd won Sint-Michiels verdiend de beker (15-30).

Bij de heren kregen we met Male – Ichtegem een onverwachte finale. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en vooral voor Joos Anseeuw, die jaren successen kende bij Male en nu bij Ichtegem speelt, was het een speciale partij. Pas naar het einde van de wedstrijd toe kon Male een tweepuntenkloof slaan, die ze niet meer weggaf. Eindstand: 28-26.

Individuele prijzen

Na de finale verdeelden de twee Brugse ploegen nog eens mooi de individuele titels: Sint-Michiels heeft met Speler van het Jaar Jason De Vooght en beloftevolle jongere Charlotte D’Hoore het feest kunnen inzetten. Ook Male viel in de prijzen met beloftevolle jongere Kobe Sevenhant en Speelster van het Jaar Ellen Bosma. (JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier