Kortrijk / Voeding Kortrijk / Voeding Janko verovert Vlaanderen met gewaagde seitanproducten:“Ik probeer originele en lekkere combo’s te zoeken” Le Seitanist zag negen jaar geleden het levenslicht in Gent. Uit experimenteren met seitan – een populaire vleesvervanger uit Azië op basis van tarwe-eiwitten – brengt Janko Jatidjan (42) een immer groeiend assortiment van plantaardige worsten, burgers en kebab, in een verscheidenheid aan smaken, op de markt. Ontdek zijn beer based hamburgers in Atelier Nooitgedacht op de eerste editie van bierfestival ‘Atelier Fermenté’ in Kortrijk op zaterdag 2 december. 1 december 2023
Heestert / Evenement Heestert / Evenement Eerste editie van bierfestival ‘Atelier Fermenté’ in Kortrijk: “We kiezen bewust voor kleine, jonge, startende microbrouwerijen uit West-Vlaanderen” Zaterdag 2 december strijken vijf West-Vlaamse microbrouwerijen neer in Atelier Nooitgedacht in de Hendrik Consciencestraat. Een nieuwe creatieve plek in Kortrijk van Ruben Wensink (33). In samenwerking met Arn Simoens (38) van de Kortrijkse stadsbrouwerij Ruimtegist plannen ze een dag vol bier, tapasplankjes, een gastspreker en een muziekgroep tot in de late uurtjes. 17 oktober 2023