Izegem / Onderwijs Izegem / Onderwijs VIVES-studenten ontwikkelen brood verrijkt met eiwit uit erwten: “Voedzamer dan gewoon brood” Vijf studenten Voedingstechnologie aan Hogeschool VIVES (campus Roeselare) Amber Van Boesschoten (Zulte), Manon Berghe (Ledegem), Léonie Willem (Lendelede), Sean Vandoorne (Kuurne) en Mathias Dalez (Kluisbergen) steldenhun nieuwste ontwikkeling voor: een voedzaam brood verrijkt met PPI. En daarbij staat PPI voor Pea Protein Isolate, erwten-eiwit dus. 7 mei 2025
Beveren (Roeselare) / Samenleving Beveren (Roeselare) / Samenleving Chris Mullie van Barias in Roeselare pakt uit met boek over inpakken ‘Ingepakt smaakt lekker’ is een uniek boek van de hand van Chris Mullie, ceo en stichter van verpakkingsbedrijf Barias. “Ik wil onze klanten en ook de consumenten het verhaal van de verpakking van al hun aankopen vertellen.” 31 maart 2022