Hooglede / Horeca Hooglede / Horeca Opvolgers dienen zich aan: restaurant De Zilveren Lepel blijft open De toekomst van restaurant De Zilveren Lepel in Hooglede lijkt verzekerd. Zaakvoerder Antoon Desmet, die benadrukt dat het restaurant nog steeds open is, laat namelijk weten dat er zich mogelijke opvolgers hebben aangediend. 11 augustus 2025
Hooglede / Horeca Hooglede / Horeca Antoon stopt met De Zilveren Lepel: “Ruim 300 ton ribbetjes geserveerd” Antoon Desmet van De Zilveren Lepel in Hooglede gaat z'n iconische ribbetjesrestaurant verkopen. Antoon (65), die het restaurant in 1985 eigenhandig bouwde, is van plan te emigreren naar Canada met z’n vrouw en zoon. De Zilveren Lepel is niets minder dan een monument, want in de voorbije drie decennia bakte Antoon er 300.000 kilo vlees op z’n grill. En elke week eet hij zelf ribbetjes. 30 maart 2023