Voormalig vrederechter kaart parkeergedrag Brugse politie aan

Redactie KW

Jan Nolf plaatste dinsdagmiddag een foto van een nogal ‘slordig’ geparkeerd politievoertuig op zijn Twitterpagina.

De foto dateert van dinsdag, omstreeks 15.40 uur. Volgens Jan Nolf stond de combi er een tiental minuten, waren er geen zwaailichten geactiveerd en zat er niemand in het busje. Achteraan was er wel een gele lichtbalk.

“Niet-betalend parkeren doe je dus zo”, plaatste Jan Nolf op Twitter, met daarbij een foto waarop te zien is hoe de politiecombi nààst een parkeerplaats (vlakbij een parkeermeter) staat gestationeerd, half op de rijbaan.

“Ze hadden dus wel de gele lichtbalk achteraan geactiveerd, maar dat vergoeiijkt het helemaal niet”, vindt Jan Nolf. “Ze hadden tijd en plaats zat om normaal te parkeren en brachten vooral fietsers in gevaar.”

Jan Nolf plaatste ook eerder al gelijkaardige beelden op zijn Twitterpagina. Een reactie van de politie kwam er voorlopig nog niet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De erevrederechter heeft overigens wel wat met de Brugse politie, want een tijdje geleden werd hij zelfs even opgepakt na een discussie toen hij de politie fotografeerde tijdens supportersrellen in de marge van een Europese wedstrijd van Club Brugge. Toen werd hij vrij hardhandig aangepakt. (FV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.