Zoektocht Mirom in het stadspark van Roeselare

Wie vindt als eerste de personages en lost de bijhorende vragen correct op? © Mirom
Redactie KW

Deze zomer kan een goeie speurneus en wat sorteerkennis je aan een mooie prijs helpen in Roeselare. In de zoektocht #nietmeervandezetijd van Mirom kan je tijdens de hele maand juli in ’t Geitepark en het Noordhof naar negen personages speuren die verspreid zitten langs de wandelpaden. Heb je er een gevonden? Dan kan je door de QR-code te scannen met je smartphone een vraag vinden met drie mogelijke antwoorden. Is een vraag wat moeilijk? Weet dan dat elk personage ook een tip bevat die je naar het juiste antwoord kan leiden. Enkel dat juiste antwoord levert een letter op voor een 9-letterwoord dat je op het einde een mooie prijs kan opleveren. Er zijn Playmobilsets te winnen, maar ook ‘Gebeten door Roeselare’-pakketten, een boottochtje en Mirom-pakketten.

Naast het aanbieden van een leuke activiteit voor een hopelijk mooie zomer, wil Mirom met de zoektocht tegelijk informeren. Want geef toe: verpakkingen die we nog kunnen recycleren, of voedsel dat nog lekker is: dat hoort tegenwoordig niet meer in de restafvalzak. Da’s echt #nietmeervandezetijd. Een papieren broodzak mag gewoon bij papier en karton, en de meeste spuitbussen mag je gerust in de PMD-zak deponeren. Voeding die ‘over tijd’ is, is bovendien vaak nog perfect eetbaar. Ook zonder mee te doen aan de wedstrijd steek je er dus wat van op. Bij elk personage staat een sorteertip en wie gaat speuren op de website komt nog veel meer te weten.

Je kan trouwens ook een leuke foto nemen bij een van de personages en die op Facebook of Instagram posten met #nietmeervandezetijd. Voor de leukste bijdrage zit er ook nog een prijsje in.

Noteer dus gerust een bezoekje aan het hart van je eigen stad in je vakantieplanning en trek er op uit. Op je eentje, met vrienden of met de (klein)kinderen. Je kan de zoektocht ook combineren met een bezoekje aan De Vaarbar, een boottochtje, de Parkies of een ander fijn evenement in Roeselare.

De zoektocht loopt van 1 tot 28 juli. In augustus verhuist de zoektocht dan naar Ter Kerst in Gits.

Zomerzoektocht #nietmeervandezetijd, van 1 tot 28 juli in het stadspark van Roeselare. Meer info op nietmeervandezetijd.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier