https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Winnaars actie ‘Koop in mei bij mij’ in Jabbeke bekend

De prijzen van de lokale aankoopactie werden uitgereikt.©Davy Coghe Davy Coghe
De prijzen van de lokale aankoopactie werden uitgereikt.©Davy Coghe Davy Coghe
Redactie KW

In samenwerking met de gemeente, de raad van lokale economie en 33 handelaars werd de actie ‘Koop in mei bij mij’ in groot Jabbeke een succes. De actie had als hoofddoel om de lokale winkels figuurlijk in de vitrine te zetten.

“Er is een prijzenpot van meer dan 2500 euro te verdelen onder de gelukkige winnaars”, zegt Inge Verschaeve van de lokale raad voor economie.

“De eerste prijs is een waardebon van 500 euro, geschonken door de gemeente Jabbeke, en te spenderen bij de deelnemende handelaars. Deze werd gewonnen door Hubert Moeyaert. De tweede en derde prijs zijn reischeques ter waarde van 200 euro. Hervé Tavernier (de ex-bakker van Varsenare) en Roger Mertens wonnen deze. Naast deze drie hoofdprijzen heeft de gemeente ook nog eens vier extra prijzen weggeschonken. Bovenop deze 7 mooie prijzen zijn er ook nog 40 gelukkige winnaars die meerdere bonnen zullen ontvangen van de deelnemende handelaar.” (PA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten