Willem Vermandere, Flip Kowlier en Novastar nieuwe namen voor Zomersessies Dranouter

Willem Vermandere is op donderdag 6 augustus de hoofdact van de Zomersessies in Dranouter. © EF
Redactie KW

Festival Dranouter maakte opnieuw enkele nieuwe namen bekend voor de Zomersessies. In het weekend van 6, 7, 8 en 9 augustus zijn er ondermeer optredens van Willem Vermandere, Flip Kowlier en Novastar.

Er wordt geopend op donderdag 6 augustus met Willem Vermandere, Vera Coomans en Elixir. Op vrijdag 7 augustus staan er optredens gepland van Portland, Mooneye (solo) en Salut La Copine. Zaterdag 8 augustus wordt een Zomersessie met optredens van Flip Kowlier (solo), Spilar en EMY. Op zondag 9 augustus is het de beurt aan een Zomersessie van Novastar (solo), Wör en Meskerem Mees. De ticketverkoop voor deze zomersessies start op donderdag 2 juli om 10 uur. Een ticket kost 35 euro.

Tickets per bubbel

“We vragen onze bezoekers om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Dranouter Zomersessies. Per bestelling kan je dus minimum 4 tickets en maximum 10 tickets aankopen“, aldus Bavo Vanden Broeck. “Met een ticket voor een Zomersessie krijg je toegang tot het festivalterrein De Voute in Dranouter. Per Zomersessie vinden er 2 à 3 optredens plaats: een mix van de beste Belgische acts en nog te ontdekken talent. Met je ticket pik je dus alle optredens van die dag mee. De versterkte optredens eindigen om 22u. Het festivalterrein sluit telkens om middernacht. Op het gezellige festivalterrein zal je ook kunnen genieten van een drankje en iets om te eten.”

Eerder deze maand startte Festival Dranouter met Zomersessies. “Het is nu mogelijk om de capaciteit voor evenementen uit te breiden. Er komen dus een beperkt aantal extra tickets vrij voor de Zomersessies van juli, met op de line-up onder andere Absynthe Minded (duo), Stef Kamil Carlens, Geike (trio), Faces On TV (solo)… Het grootste deel van de Zomersessies was razendsnel uitverkocht. Ook de ticketverkoop van deze extra tickets gaat goed: de Zomersessie van Brihang en de Zomersessie van Yevgueni zijn intussen opnieuw uitverkocht.” (MDN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier