Wie politiekantoren aan de Westkust bezoekt, is voortaan verplicht een mondmasker te dragen

© MVQ
Redactie KW

Vanaf maandag 11 mei is het dragen van een mondmasker (of een stoffen alternatief) dat neus en mond bedekt verplicht voor iedereen die een bezoek brengt aan een van de commissariaten van Politiezone Westkust, met name De Panne, Koksijde en Nieuwpoort.

“Kom alleen langs als het echt nodig is, en dan nog moet elke bezoeker vooraf een afspraak maken” laat woordvoerster Ine Deburchgraeve weten. “We willen zo veel mogelijk vermijden dat mensen zich verplaatsen, want ieders gezondheid komt op de eerste plaats. Wie zich ziek voelt, moet echt thuisblijven.”

De onthaaldiensten van PZ Westkust in De Panne, Koksijde en Nieuwpoort blijven geopend tussen 8 uur en 12 uur en tussen 14 uur en 18 uur, echter Alleen op afspraak. Tijdens deze uren kunt u een afspraak vastleggen op de volgende nummers:

– inwoners van De Panne kunnen terecht op het nummer 058 42 97 40

– inwoners van Koksijde kunnen terecht op het nummer 058 53 30 00

– inwoners van Nieuwpoort kunnen terecht op het nummer 058 23 42 46.

Voor dringende gevallen belt u zoals altijd naar 058 53 30 00 of naar het noodnummer 112.

“Wij voorzien de nodige tijd tussen elke afspraak zodat u zo min mogelijk in contact komt met andere personen”, geeft Ine nog mee. “Volg zeker ook de hygiënische voorschriften ter plaatse.” (MVQ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten