Welke vereniging baat ‘t Vijverhof uit tijdens Tieltse feesten?

Met ‘t Vijverhof krijgen de verenigingen de kans om een terras te organiseren op een locatie in het midden van het feestgedruis. © TM
Redactie KW

Zorg Tielt heeft een originele wedstrijd uitgeschreven. Zo maken Tieltse verenigingen kans om de uitbating van de cafetaria van dienstencentrum ’t Vijverhof te winnen tijdens de Tieltse Feesten. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is een vernieuwend en origineel concept voorstellen in het wedstrijdformulier.

“We willen de verenigingen de kans geven om een terras te organiseren op deze prachtige locatie in het midden van het feestgedruis”, vertelt Pascale Baert, voorzitter van Zorg Tielt. “Op die manier kan een vereniging de kas spijzen na de magere coronajaren.”

Jury

Alle erkende Tieltse verenigingen kunnen deelnemen aan de wedstrijd. “Het enige wat ze moeten doen is een origineel en duurzaam concept neerschrijven op het wedstrijdformulier, waarna een onafhankelijke jury er het meest duurzame en originele project uitkiest”, aldus Pascale Baert.

De winnaar mag dan tijdens de Tieltse Feesten drie dagen lang gebruik maken van de locatie en de infrastructuur van het dienstencentrum. Het wedstrijdformulier, dat opgevraagd kan worden bij Zorg Tielt, moet ten laatste op 30 mei om 12 uur ingediend zijn. (TM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier