VZW Thuisbegeleiding in Kortemark verwelkomt nieuwe leden

In aanloop naar hun 16 d e kaas-, paté- en wijnavond kwam de vzw Thuisbegeleiding samen om een aantal mensen van de beheerraad uit te wuiven, maar ook om een aantal nieuwe medewerkers voor te stellen. (Foto Gino Coghe) © FOTO GINO COGHE
Redactie KW

De vzw Thuisbegeleiding wuift een aantal mensen van de beheerraad uit, maar stelt ook vier nieuwe medewerkers voor.

“We zijn trots dat we in 2014 maar liefst 4 nieuwe leden kunnen voorstellen”, vertelt secretaris Daniël Vereecke. “Zo kunnen we vanaf nu rekenen op de medewerking van Tom Ostyn, Hilde Vancoppenolle, Jeffrey Dael en Jef Verhaeghe. Helaas moeten we ook afscheid nemen van Frank Claeys die de gemeente verlaat en van Martine Grillet, die door beroepsbezigheden verstek moet laten gaan. Beiden zullen echter nog actief meewerken achter de schermen en langs deze weg wil ik hen dan ook danken voor hun jarenlange medewerking.”

“Sinds twee jaar hebben we onze werking uitgebreid door Blijgaarde, Godtsvelde en Sint Jan de Deo een feestnamiddag aan te bieden, in samenwerking met gemeente en OCMW. Dit jaar vindt deze namiddag plaats op donderdag 8 mei in De Kouter en presenteren we er een shownamiddag met Jan Wuytens en orkest.”

“Maar de eerste afspraak geven we op 29 maart voor onze kaasavond, want de centen kunnen we heel goed gebruiken, als je weet dat we zowat ieder jaar 40.000 euro aan dotaties uitkeren.”

(JDK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.