Voetbalclub GS Voormezele organiseert eerste Ladies Night

Maica Maes en Evelyn Saelens nodigen iedereen uit op vrijdag 3 mei. © EF
Redactie KW

Op vrijdag 3 mei nodigt het feestcomité van GS Voormezele iedereen vanaf 19 uur uit in OC Kasteelwal in Voormezele op hun eerste editie van de Ladies Night.

De organisatie is in handen van Maica Maes en Evelyn Saelens, respectievelijk de echtgenote en het nichtje van de Voormezeelse trainer Gerdy Saelens, aangevuld met enkele vrijwilligers. “Het wordt een minibeurs met een twintigtal standhouders”, legt het duo uit. “Iedereen krijgt bij aankomst een glas cava en gaat naar huis met een goodiebag. Er is beenham om de hongerigen te spijzen en alles wordt muzikaal ondersteund. Vanaf 23 uur volgt aansluitend nog een feestje. “Bedoeling is om de vrouwen en de mama’s van de spelers en jeugdspelertjes van de club samen te brengen in een ongedwongen sfeer, zodat ook zij elkaar beter kunnen leren kennen. Het is onze eerste organisatie, maar er zullen er zeker nog volgen”, vult Evelyn aan.

Er wordt gevraagd om vooraf je aanwezigheid te registreren door te mailen naar het e-mailadres gsvfeest@hotmail.com. De inkomprijs bedraagt 5 euro en kan gestort worden op het rekeningnummer BE46 1030 7852 8036. De opbrengst van het event gaat integraal naar de jeugdwerking van de voetbalclub. (EF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier