Verover de stad met citygame van T-WOW: “Je leert Kortrijk op een leuke manier kennen”

De leerlingen van Klas 5 Restaurant - Keuken van RHIZO Hotelschool Kortrijk mochten als eerste het stadsspel uittesten © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

T-WOW lanceert hun nieuw stadsspel in Kortrijk, hun vierde stad. “We willen erfgoed en cultuur op een laagdrempelig manier tot bij jongeren brengen. Je leert de stad en haar hotspots op een unieke en leuke manier kennen”, zegt vertegenwoordiger Niels De Bakker.

De T-WOW citygame is een stadsspel waarbij je de stad dient te veroveren. Je doet dit door zoveel mogelijk districten van de stad op te eisen in de quizen, minigames of door middel van enkele verrassingen die je via augmented reality onderweg kan vinden. Je wordt begeleid door je smartphone en komt in aanraking met alle troeven die de stad te bieden heeft.

De leerlingen van Klas 5 Restaurant – Keuken van RHIZO Hotelschool Kortrijk testten het vandaag uit. “Stadsspelen en educatieve games vinden ze echt wel leuk en leerrijk, maar vaak valt dit wat te duur uit om vaker te doen met de klas. We zijn dus zeer blij dat we van T-WOW de kans kregen om hun nieuwe, budgetvriendelijke spel zowaar gratis te spelen”, zegt leerkracht Melanie Sameyn.

Meer informatie op www.twow.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier