Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie

De letters ‘Love Oostende’ werden voorgesteld door onder meer voorzitter Centrummanagement Luc Mangodt (links) en burgemeester Bart Tommelein (midden). © LB
Leen Belpaeme
Leen Belpaeme Medewerker KW

Wie wil, kan voortaan op de foto met de gigantisch letters ‘Love Oostende’. De letters staan nu voor het eerst opgesteld op het maritieme festival Oostende voor Anker en worden vervolgens ook op andere prominente plekken en evenementen in de stad geplaatst.

“Met deze nieuwe ‘Love Oostende’-letters moedigen we inwoners en bezoekers nog meer aan om hun ervaring in Oostende vast te leggen. Er worden in Oostende al heel veel foto’s genomen, maar nu is het dus ook mogelijk om de liefde voor Oostende mee op de foto te zetten”, zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). De ‘Love Oostende’-letters zijn voor het eerst geplaatst op het maritieme festival Oostende voor Anker, in de Vindictivelaan, met de indrukwekkende schepen op de achtergrond. “Dit is hier echt een unieke achtergrond”, zegt Tommelein nog.

De letters zullen na Oostende voor Anker verplaatst worden en opnieuw in het straatbeeld staan bij Ostendaise, het North Sea Food Fest. Doorheen het jaar zullen de letters telkens terug te vinden zijn op evenementen in de stad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier