Roeselaars restaurant De Ooievaar zegt na veertig jaar vaarwel: Ann en Francis bedanken hun trouwe klanten met een kersthapje

Ann Veranneman en Francis Vynckier van restaurant De Ooievaar namen dit weekend in stijl afscheid van hun klanten die niet konden reserveren voor een laatste diner. (foto BCR)
Bart Crabbe
Bart Crabbe Medewerker KW

Ann Veranneman en Francis Vynckier van restaurant De Ooievaar namen dit weekend in stijl afscheid van hun klanten die niet konden reserveren voor een laatste diner. Na het optreden van Red Sebastian op de Grote Markt waren Ann en Francis nog even te gast in de Radio 2 studio. Daarna trokken ze naar De Keuken van Roeselare.

Daar waren de voorbije dagen al bekende chefs te gast om de Roeselarenaars te verwennen met een speciaal kersthapje. Dag op dag veertig jaar na de opening van het restaurant en één dag voor de definitief laatste shift in De Ooievaar maakten Ann en Francis ook hun eigen hapje.

“Als dank aan onze trouwe klanten. Voor hen een glaasje bubbels en een mousse van fazantenbout met brunoise van gedroogde marcassinham en vijgencompote met dank ook aan onze twee trouwe vaste keukenmedewerkers die allebei, wat een toeval toch, Wim Staelens heten. ” (BCR/foto BCR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Expertise