Oostende / Restaurant Oostende / Restaurant Heidi en Bjorn zetten horecazaak Moose verder Bjorn Verfaillie (39) en Heidi Deconinck (46) starten op 1 april in Moose in de Wellingtonstraat. Het koppel baatte in het verleden al samen de Lentini uit. Ze hebben heel wat horeca-ervaring en kijken er naar uit om opnieuw samen een zaak te runnen. “We willen net als Tom en Michel mensen zich hier thuis laten voelen.” 26 maart 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Eten in je ‘eendje’? Petit Paris lanceert uniek concept tegen sociaal isolement 21 maart 2025
Gullegem / Restaurant Gullegem / Restaurant Topchef Gery (54) en gastvrouw Isabelle (44) willen in nieuw huiskamerrestaurant klanten het culinair waw-effect bezorgen 12 maart 2025
Blankenberge / Restaurant Blankenberge / Restaurant In de nieuwe tearoom van Glenn en Rebecca is het 365 dagen op een jaar kermis: “Oliebollen volgens honderd jaar oud familierecept” 11 maart 2025
Brugge / Restaurant Brugge / Restaurant Deze chefs nemen deel aan Jong Keukengeweld: hier eet je op hoog niveau aan een lage prijs 26 februari 2025
De Haan / Restaurant De Haan / Restaurant Chef Stijn promoot garnaalkroket als Vlaamse klassieker op njam!: “Trots om met zo’n tijdloos product te mogen werken” 25 februari 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant “Met drie nieuwe kroketten op het menu”: maand na brand gaat Chapeluur terug open 22 februari 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Maddox en Nomma zijn eerste horecazaken met uniforme terrassen op Grote Markt 15 februari 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Condoom na de maaltijd? Eetcafé Petit Paris in Kortrijk pakt valentijn ludiek aan 14 februari 2025
Beveren-Leie / Restaurant Beveren-Leie / Restaurant “We houden herinnering aan Annie hier levendig”: Frituur Den Ast (Izegem) al meer dan 50 jaar langs de Rijksweg 12 februari 2025
Ardooie / Restaurant Ardooie / Restaurant Leuk valentijnsidee in Rhodesgoed (Kachtem): “Sfeer aan de single-tafel was vorig jaar opperbest, dus voeren we er een tweede in” 6 februari 2025
Aarsele / Restaurant Aarsele / Restaurant “Zelfs beenhouwer vol lof over ons frietje pulled pork”: Frituur Maaike verhuisde acht jaar geleden van Aarsele naar Hooglede 5 februari 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Brasserie Thommy’s pakt uit met nieuwe kok en valentijnsmenu: “Veemarkt terug op de kaart zetten” 3 februari 2025
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant Pastabar Macaroni Time in Izegem moet op bevel van burgemeester een maand dicht: “Verstoring van de openbare orde” 31 januari 2025
Dentergem / Restaurant Dentergem / Restaurant “Ik kom uit de frietwereld, ‘t kriebelde dus al langer”: Frederic bouwde naast hun woning Oesfrituur voor Davinia (45) 30 januari 2025
Beernem / Restaurant Beernem / Restaurant “Nico is hier in onze frituur de entertainer”: Frituur Bipsy's is vernoemd naar.... de billen van uitbaatster Vanessa 16 januari 2025
Hooglede / Restaurant Hooglede / Restaurant Frituur ‘t Oud Station in Staden verhuist dit jaar naar nieuwbouw iets verderop: “Alles om onze klanten nog beter te dienen” 9 januari 2025
Harelbeke / Restaurant Harelbeke / Restaurant Benny en Ann laten hun geliefde frituur De Gentpoort over aan Laura en Timothy 18 december 2024
Dadizele / Restaurant Dadizele / Restaurant “In het weekend in de frituur staan? Nooit anders geweten!”: Catherine (53) stapte in de voetsporen van haar ma Nicole (78) 17 december 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Café West-Vlaanderen verandert naam in Cliché 13 december 2024
Egem / Restaurant Egem / Restaurant “Plots stond bruidspaar hier om pakje friet”: Cliff en Annick al 23 jaar in Frituur Bolero in Pittem 11 december 2024
Ingelmunster / Restaurant Ingelmunster / Restaurant “Er is één gouden regel: niet besparen op je vet”: in Frituur ‘t Sloeberke weten ze hoe je de beste frietjes moet serveren 9 december 2024
Knokke-Heist / Restaurant Knokke-Heist / Restaurant Frydate in de Lippenslaan is geen doorsnee frituur: “Bij ons zijn de ‘frykandellen’ vierkant” 11 december 2024
Oostende / Restaurant Oostende / Restaurant Sergy en Natalie maken familierestaurant van brasserie MerSea: “Beste vlees op speciale lavasteen” 28 november 2024
Dadizele / Restaurant Dadizele / Restaurant ‘Van één frituur naar klein imperium in vijf jaar tijd’: Brandon (27) startte in 2019 met ‘All you can friet' 28 november 2024
Ardooie / Restaurant Ardooie / Restaurant Gentse Tina (39) runt voortaan Frituur ’t Meulentje in Pittem: “De burgers blijven de specialiteit van het huis” 27 november 2024
Ardooie / Restaurant Ardooie / Restaurant Schuttershof in Ardooie krijgt winterbar: “Lokale producten staan centraal in Schuttershütte” 28 november 2024
Ieper / Restaurant Ieper / Restaurant Van royalty tot Eddy Wally: Robert (53) serveert al 25 jaar BV’s op een eiland 22 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Grand opening Barouche met 200 gratis mini pita’s 21 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Pizzaiolo Ciro de Cicco van Kortrijkse Pizzeria Sofia haalt brons op ‘Campionato Mondiale Pizza DOC’ 20 november 2024
De Haan / Restaurant De Haan / Restaurant Het geheim achter ‘het beste frietkot van de kust’ Erly: “Ik heb de Duitsers stoverij leren eten” 15 november 2024
Aarsele / Restaurant Aarsele / Restaurant “Iconisch barakske ingeruild voor een moderne frituur”: Katty en Philip al elf jaar in de Marktfrituur in Meulebeke 14 november 2024
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant In restaurant Prinsessehof in Emelgem zijn ze uitermate blij met Gault&Millau-notering, maar...: “Tevreden klanten primeren” 13 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Restaurant Pauline biedt voor het eerst eindejaarsmenu aan 8 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant NEXT café zwaait de deuren terug open voor verrassende ontmoetingen en hartverwarmende stoofpotjes 6 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Allo croquette keert terug met winterklassieker ‘allo raclette’ 6 november 2024
Bellegem / Restaurant Bellegem / Restaurant Het Brouwershuys in Bellegem staat te huur 6 november 2024
Oostende / Restaurant Oostende / Restaurant 18 restaurants in Gault&Millau, Oostende eindelijk culinaire hotspot 6 november 2024
Oostende / Restaurant Oostende / Restaurant Vijf Oostendse nieuwkomers in Gault&Millau: “Het blijft een eer” 6 november 2024
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant Ferdi Perneel (Tigris Roeselare en nu De Platse Lendelede) stapte in de voetsporen van zijn pa Jacques (De Chalet Izegem) 6 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Restaurant Pauline voor het eerst opgenomen in Gault&Millau 5 november 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant De Visbar van Balthazar, unieke pop-up aan de Leie, organiseert elke zondag bijzondere actie 2 november 2024
Brugge / Restaurant Brugge / Restaurant Elin Vandenbroucke is Lady Chef Rookie: “Mijn droom? In de keuken staan van mijn eigen restaurant” 29 oktober 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Kortrijkse chef Dirkjan Decock genomineerd voor Lion D’Or Horeca Persoonlijkheid van het Jaar 23 oktober 2024
Ardooie / Restaurant Ardooie / Restaurant “We zijn een goed team met elk ons terrein”: Fleur en Steven zetten al 20 jaar hun schouders onder Frituur De Passage 23 oktober 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Parazaar brengt Parijs naar Kortrijk met eerste pop-up M’as tu Vu op Domein Gulden Spoor 7 oktober 2024
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Restaurant Dirkjan Decock lanceert Oud Keukengeweld-actie: “We willen de waarde van ervaring vieren” 3 oktober 2024
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant Roderick (21) opent pastabar Macaroni Time in pand waar café ‘t 25ste Uur vroeger huisde: “Een gat in de markt” 2 oktober 2024
Emelgem / Restaurant Emelgem / Restaurant “Totale facelift in amper 50 dagen”: Faggio Rosso is klaar voor de heropening van de Melkmarkt 19 september 2024