Regen even spelbreker voor rommelmarkt in Oudenburg

Tegen de middag kwam alles goed op gang en stroomden de bezoekers en kooplustigen toe op de rommelmarkt in Oudenburg. © LIN
Redactie KW

Dinsdag 15 augustus is al voor de 38ste een hoogdag in Oudenburg met de Internationale Rommelmarkt van KWB. Een jaarlijkse traditie voor niet alleen de inwoners en handelaars, maar ook voor de vele bezoekers uit alle windstreken.

Deze editie startte in mineur met de regen als spelbreker. Gelukkig klaarde de hemel na 10 uur op. Toch zijn er heel wat lege plekken langs het parcours, want niet alleen zijn sommige standhouders niet afgekomen door het weer, maar er waren ook minder inschrijvingen.

Tegen de middag kwam alles goed op gang en stroomden de bezoekers en kooplustigen toe, zodat de meeste standhouders toch al spraken van een behoorlijke verkoop.

Bij organisator KWB hoorden we dat ze al bij al toch tevreden zijn en dat alles – op enkele kleine haperingen na – verloopt zoals gepland.

De rommelmarkt van Oudenburg is nog de hele dag te bezoeken. Het is wel aangeraden om zoveel mogelijk het centrum te vermijden met de wagen en aan de randparking te zoeken.

(LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier