Radar Love zendt Rode Duivels uit op groot scherm in Lichtervelde: “Gezinsvriendelijk evenement”

De organisatoren van Radar Love en hun kinderen tijdens de voorstelling van de vierde editie. (foto Kurt) © Kurt Desplenter Foto Kurt
Jenka Watteny
Jenka Watteny Medewerker

Radar Love in Lichtervelde is komende zomer aan z’n vierde editie toe. Dit jaar wordt het een speciale editie met de uitzending van de wedstrijd van de Rode Duivels op een megagroot scherm op zaterdag 22 juni.

“We organiseren met onze vriendengroep voor de vierde keer Radar Love”, zegt Jan De Decker, één van de initiatiefnemers, “een gezinsvriendelijk evenement in Lichtervelde aan de Radar, ten voordele van WAKA WAKA, een project voor een schooltje in Ivoorkust.” Radar Love ontstond in 2019 en wordt georganiseerd door vijf bevriende koppels.

Kampeerweide

Radar Love vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni. “Beide dagen is er tal van animatie voorzien voor groot en klein. Ons doel blijft hetzelfde, een plek creëren waar mensen van alle leeftijden samenkomen om te genieten van drankjes en lekkernijen. Met de mogelijkheid te kamperen onder de sterrenhemel”, zegt Jan. “Vrolijke animaties voor jong en oud zullen de Radar opnieuw doen oplichten. Allerhande animaties en kampvuur zorgen voor een aanstekelijke sfeer in een uniek decor. EK cluedo, springkastelen, kampvuur, fotozoektocht, trapveldje, workshops boogschieten en knutselen, visvijver, bingo en livemuziek.”

Groot EK-scherm

“Ook voor de voetballiefhebbers is er goed nieuws, Radar Love beschikt immers over een megagroot scherm waarop de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Roemenië live gevolgd kan worden. De match start om 21 uur.”

Praktisch

De aftrap van Radar Love, aan de radartoren in Lichtervelde, wordt gegeven op zaterdag 22 juni om 13 uur. Dan gaat de camping ook voor één dag open. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

“Op zaterdagavond, tussen 18.30 en 20.30 uur kan je genieten van een typisch Belgisch gerecht, stoofvlees met frietjes. Ook de vegetariërs kunnen opteren voor een veggie alternatief.”

Een plaatsje reserveren op de camping en/of reserveren voor stoofvlees met frieten kan via https://shop.stamhoofd.be/en/camping-radar-love/. Meer informatie en updates via https://www.facebook.com/radarlove2022.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier