OC Cirkant hoopt op grote opkomst voor Binnen & Buiten in Aartrijke

Het organiserend team van Binnen & Buiten. © BC
Redactie KW

Fietsen, wandelen en genieten voor het hele gezin: dat is wat OC Cirkant op zondag 28 april te bieden heeft tijdens een nieuwe editie van Binnen & Buiten in Aartrijke. “Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht. De kinderen worden in de watten gelegd met een springkussen, de zevenkamp met volksspelen en een ballonblazer.”

Op zondag 28 april organiseert OC Cirkant, de voorziening voor volwassenen met een beperking in Aartrijke, voor de achtste keer het gezinsevenement ‘Binnen & Buiten’. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht, of gewoon om de sfeer op te snuiven op het terrein.

“Er staat heel wat op het programma. Vanaf 10 uur starten de eerste fietsers met een fietssmoefeltocht van zo’n 40 km. Op verschillende haltes kan men genieten van soep, aperitief, frietjes met alles erop en eraan, een ijsje en koffie. De ideale start van de dag.”

“Vanaf 14 uur is iedereen welkom op het terrein van OC Cirkant en men kan deelnemen aan de fotozoektocht, een leuke wandeling in Aartrijke van zo’n 4 km waarbij we op zoek gaan naar de juiste plekjes. Tijdens de zevenkamp kunnen jong en oud hun kans wagen tijdens verschillende volksspelen. Enkel voor de fietstocht moet je op voorhand ingeschreven zijn”, begint Audry Sanders van OC Cirkant.

Ondertussen kan men op het domein ook genieten van een drankje of een pannenkoek aan de gezellige bar. Het optreden van The Floaters zorgt voor een vrolijke noot.

Springen en ballonnen

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht, met een springkussen en ballonblazer. Kortom het wordt een uniek evenement. De opbrengsten van de dag gaan bovendien integraal naar de bewoners en deelnemers van Cirkant. Zo kunnen de kleine en grote wensen van cliënten verwezenlijkt worden.

Wil je meer weten over ‘Binnen en Buiten’ of inschrijven voor de fietssmoefeltocht? Neem dan zeker een kijkje op de website. (BC)

Info: www.occirkant.be/benb

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier