Net geen 300 sportieve vrouwen op de Ladies Night 2.0

De Ladies Night 2.0 kon op heel wat belangstelling rekenen. © Foto Coghe
Rudi Ilegems
Rudi Ilegems Medewerker KW

In en rond de polyvalente zaal De Klokkenput in Eernegem vond een volledig vernieuwde Ladies Night 2.0 plaats. De gemeente Ichtegem organiseerde er voor het eerst in haar geschiedenis, in samenwerking met Mivos, het Midden West-Vlaams Overleg voor de Sport, een happening voor dames vanaf 15 jaar.

“Het programma was een mix van sport en ontspanning”, weet schepen van Sport Tina Ledaine. “Na de laagdrempelige sportinitiaties van telkens 30 minuten schoven de dames aan aan een Italiaans buffet.”

“De muzikale omlijsting van de muziekband ‘De toâpe geraapte’ werd door de aanwezige dames zeer gesmaakt. Ook het optreden van de verrassingsact, Lola McQueen van de Golden Buzzer van Belgium’s Got Talent bleek een voltreffer.”

Boksen met Delfine Persoon

“We waren heel tevreden dat ook bokslegende Delfine Persoon haar medewerking kwam verlenen aan de Ladies Night. Haar aanwezigheid was vooraf niet ingecalculeerd, maar door een meevaller in haar programma kon ze toch de vele aanwezige dames een paar basisprincipes van de bokssport meegeven.”

“Kortom, ook voor ons, als medeorganisator was het een geslaagde avond. Zeker ook als je de reacties zag en hoorde van de vele deelnemers. Daarom gaan we ons zeker kandidaat stellen om dit volgend jaar opnieuw te organiseren. ” (RI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier