https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gratis kinderzoektocht in teken van erfgoed voor kinderen in Lo-Reninge

© gf
© gf
Koen Van Colen
Koen Van Colen Medewerker KW

Naar aanleiding van Erfgoeddag op zaterdag 24 april zijn in het VVV-kantoor Lauka in Lo eenmalig gratis de rugzakjes voor de kinderzoektocht te verkrijgen.

Ben je geboeid door mysterieuze verhalen? Trek dan je stapschoenen aan, zet je zintuigen op scherp en beleef de geschiedenis van Lo-Reninge op een kindvriendelijke manier aan de hand van een erfgoedwandeling met onderweg toffe opdrachtjes.

Rugzakje

“Jules, Marie en Renaat laten aan de hand van leuke opdrachtjes de kinderen kennismaken met het erfgoed in Lo-Reninge, Diksmuide, Alveringem en Houthulst”, zegt Sofie Verstraete van VVV Lo-Reninge. “Naast leuke tips en weetjes staan er in de brochure ook allerlei lekkere recepten van streekproducten om thuis mee aan de slag te gaan. Bij de brochure hoort ook een rugzakje met voorwerpen die de kinderen nodig hebben bij de opdrachtjes.”

Gratis afhalen

Zin om de tochten te ontdekken? Ga dan snel langs bij de toeristische diensten van Lo-Reninge, Alveringem, Diksmuide of Houthulst. Vanaf 24 april kunnen de brochures en rugzakjes daar worden afgehaald. Tijdens de Erfgoeddag op zaterdag 24 april worden die gratis aangeboden. Daarna kan je alles kopen voor 5 euro met alle benodigdheden voor de vier zoektochten in de vier gemeentes. (KVCL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten