Gibson Brothers maken affiche Night of the Proms Summer Edition compleet

Burgemeester en schepenen stellen samen met Chris Gibson van The Gibson Brothers en Silvy De Bie en Wout Van Dessel van Sylver de affiche van Night of the Proms Summer Edition voor.©Dylan Vynck Dylan Vynck
Burgemeester en schepenen stellen samen met Chris Gibson van The Gibson Brothers en Silvy De Bie en Wout Van Dessel van Sylver de affiche van Night of the Proms Summer Edition voor.©Dylan Vynck Dylan Vynck
Redactie KW

Op het Kerkplein in Koksijde vindt op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli de tweede editie van Night of the Proms Summer Edition plaats. De line-up wordt vervolledigd metThe Gibson Brothers.

De eerste editie van Night of the Proms in 2019 was een geslaagd succes. Een tweede editie stond dan ook in de sterren geschreven en het is de bedoeling om dit festival te blijven organiseren. Waar er op de eerste editie nog 6.000 tickets werden verkocht, ging dat in 2020 al naar een tweedaagse voor 10.000 bezoekers, waarbij dan nog rekening werd gehouden met de coronamaatregelen. Die tweede dag was nodig omdat alle tickets in geen tijd uitverkocht raakten.

Helaas moest het festival worden uitgesteld, waardoor de tweede editie pas dit jaar op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli plaatsvindt op het Kerkplein. Ook de line-up werd vervolledigd. Eerder was al bekend dat Ozark Henry, Stan van Samang, John Miles, Bart Peeters, The Starlings, Sylver en fluitist Gabor Vosteen de revue zouden passeren. The Gibson Brothers sluiten nu het rijtje af.

Vaste zitplaatsen

“Het concert wordt gebracht met vaste zitplaatsen, waarbij er tussen elke zitplaats een vrije zitplaats moet blijven, al zullen wel de mondmasker af mogen omdat het spektakel zich buiten afspeelt, wat toch een comfortverhogende maatregel is”, vertelt burgemeester Marc Vanden Bussche (Open VLD).

The Gibson Brothers uit Martinique touren al 40 jaar de wereld rond. Met hun aanstekelijke mix van salsa en disco slagen ze er nog altijd in om mensen mee te doen zingen met hun wereldhits. Het wordt trouwens na corona hun eerste optreden en Chris Gibson is alvast gelukkig om er een grote show van te maken. “Het zal zeker een grootse avond worden met topartiesten”, merkte hij op. Ook het duo Sylver kijkt ernaar uit. “Dit wordt onze eerste show sinds ons 20-jarig bestaan en dus wordt dat een bijzonder moment aan de zee voor ons”, vertelt zangeres Silvy De Bie. (DV)

Er zijn nog enkele laatste tickets verkrijgbaar. Info via www.summeredition.notp.com .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier