Cercle Brugge trapt fan tournee af op Zandsculpturenfestival in Middelkerke

V.l.n.r. Hugo Siquet en Edgaras Utkus met supporters Juline en Batiste Vanderkhove.
Peter Germonprez
Peter Germonprez Medewerker KW

Cercle Brugge gaat op zomertour door de streek met ‘Cercle on tour’. Groen-zwart passeert deze zomer langs de leukste zomerbars en events. De eerste halte van de tournee was het Zandsculpturenfestival in Middelkerke.

Organisator van het Zandsculpturenfestival, de Brugse Groep 24, is al enkele jaren partner van groen-zwart. Groep 24, gecharmeerd door de zomertournee van Cercle, was gretig om in te gaan op de vraag om als gastheer te fungeren voor de eerste passage. ‘Cercle on tour’ is een fan moment op verplaatsing en dat elke donderdag tijdens de zomervakantie. Er komen telkens twee spelers langs voor een meet & greet. Daarnaast is er ook een rad van fortuin en een photobooth.

Donderdagmiddag had de tournee een eerste halte in Middelkerke, op het Zandsculpturenfestival. Cercle nam twee spelers mee voor een meet & greet met de fans: Edgaras Utkus en Hugo Siquet. De fans waren er dan ook bepaald graag bij en gingen gretig op de foto.

Het Zandsculpturenfestival in Middelkerke loopt tot en met 10 september en is elke dag open van 10u tot 18u. De ingang van het terrein bevindt zich ter hoogte van het Arthur De Greefplein Middelkerke.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier