Vogelverschrikkers kondigen weer kermis in Den Hoorn aan

De inwoners werden opgeroepen om leuke vogelverschrikkers te plaatsen. © GF
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

In het weekend van 24, 25 en 26 mei is er naar jaarlijkse traditie opnieuw kermis in de dorpskern van Den Hoorn, voornamelijk in de Hoornstraat dus.

De Buurtvrienden vzw plaatsen opnieuw een feesttent aan de kerk en zorgen voor spijs en drank en heel wat animatie. Op vrijdag is er barbecue met aperitief, maar de tickets voor de barbecue zijn intussen allemaal de deur uit. Aansluitend is er nog wel een dansfeest met Studio Enjoy en dat is voor iedereen vrij toegankelijk. Op zaterdag is er vanaf 16.30 uur een rondrit met tracktoren waarna die ook gewijd worden door pastoor Pradip Smagge. Vanaf 21 uur is er dan kermisfuif met dj Benedict en Jordy.

Rommelmarkt

Zondagmorgen is er vanaf 7 uur ’s morgens rommelmarkt en dit tot 17 uur. De rommelmarkt staat zoals gebruikelijk opgesteld in de Hoornstraat en dit in de zone van aan de Schoepersstraat tot aan de kerk. De standhouders kunnen hun stand innemen vanaf 6 uur. Wie nog met een stand wil deelnemen, kan mailen naar info@jovan.be Tijdens de rommelmarkt is er ook kinderanimatie voorzien. Na de rommelmarkt is er vanaf 18.30 uur een optreden van de Nederlandse ambiancezanger Johan Veugelers in de feesttent en aansluitend speelt Disco Enjoy opnieuw heel wat dansbare plaatjes.

Fotozoektocht

Naast De Buurtvrienden organiseert gewoontegetrouw ook Feestcomité Den Hoorn een aantal activiteiten in het kader van Den Hoorn Kermis. Zo werden de inwoners van het dorp weer opgeroepen om origineel aangeklede vogelverschrikkers in de voortuin of tegen de gevel te zetten. De mooiste of origineelste mag op een leuke prijs rekenen. Ook de fotozoektocht, waarbij van meer dan vijftig details foto’s werden genomen die moeten herkend worden, is terug. Daarbij is opnieuw een schiftingsvraag voorzien. Net als de taartenbakwedstrijd Bake Off Rita, vernoemd naar de initiatiefneemster: Rita Van Laecke.

Info: feestcomiteDenHoorn en buurtvrienden of Facebook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier