Politie en parket willen 29 jaar oude verdwijningszaak uit Knokke-Heist onder de aandacht brengen

Redactie KW

Exact 29 jaar na datum willen politie en parket de langdurige verdwijning van Lucienne Luysterman onder de aandacht brengen. “De kans dat Lucienne levend teruggevonden wordt, is bijzonder klein, maar misschien zijn er mensen die belangrijke informatie hebben over deze verdwijning”, klinkt het bij het parket.

Op 30 maart 1994, dag op dag 29 jaar geleden, verliet de toen 69-jarige Lucienne Luysterman haar woning aan de Krommedijk in Knokke-Heist. Lucienne vertrok aan haar appartement omstreeks 9.15 uur om een korte wandeling te maken rond het meer van Heist, ook bekend als de Lac van Heist/Duinbergen of het meer aan de Laguna. Dat deed ze wel vaker.

Eten klaargezet

Lucienne ging ook regelmatig wandelen in het Directeur Generaal Willemspark, ook wel het bosje van Heist genoemd, in de onmiddellijke omgeving van haar woning.

Niets wees erop dat ze lang zou wegblijven, aangezien ze reeds middageten uit de diepvries had gehaald. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Lucienne Luysterman was 1m58 lang en had blauw-grijze ogen en een verzorgd uiterlijk. Ze droeg een grijs-bruine pruik en een bril.

Goudkleurige armband

Op de dag van haar verdwijning droeg ze een donkergroene loden 3/4 mantel en een broek met groen-blauwe Schotse ruiten.

Ze droeg ook een goudkleurige armband met muntstukken, een anti-reuma-armband, een trouwring en vermoedelijk ook een goudkleurig polshorloge.

Heeft u informatie over deze zaak? Bel naar het grats nummer 0800 30 300 (vanuit het buitenland +32 2 554 44 88) of vul dit tipformulier in.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier