Sint-Maarten-meisjes Loppem rondt met ouders, vrienden en spaghetti KSA-jaar af

Een 190-tal KSA-meisjes, ouders en sympathisanten schoven enthousiast aan tijdens de ‘spaghetti à volonté met uitgebreid dessertbuffet’ van KSA Sint-Maarten. © HV
Redactie KW

Een 190-tal KSA-meisjes, ouders en sympathisanten schoven enthousiast aan tijdens de ‘spaghetti à volonté met uitgebreid dessertbuffet’ van KSA Sint-Maarten.

Voor de eerste keer organiseerden de leidsters de jaarlijkse feestavond in het nieuwe MFC Sint-Maarten Loppem, dicht bij het jeugdheem van De Strooien Hane. De ouders konden met een fotoprojectie het bijna voorbij KSA-jaar herbeleven. De leidsters en kinderen uit de jongste KSA-groepen brachten op muziek volgens het thema van de avond ‘cowboy en indianen’ dansjes. Een 40-tal vooral Loppemse sponsors die de jeugdvereniging genegen zijn, zorgden voor een rijkelijke tombola.

“Zaterdag 11 mei volgt nog een verrassingsdag buiten Zedelgem als slotactiviteit. Na de blok- en examentijd in mei en juni, trekken we van 1 tot 10 juli op zomerkamp in en rond Westmalle in het teken van de Olympische zomerspelen”, blikt Berthe Dossche samen met 13 leidsters enthousiast vooruit. (HV)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier