Sint-Cecilia Merkem organiseert kippenfestijn

Annemie Vandooren, Wim Capoen, Miet Zoete, Johny Degrauwe, Delfien Syx, Danny Vanroose, Marjolein Capoen en Claudine Vangheluwe verwelkomen je graag op het kippenfestijn. © ACK
Redactie KW

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Merkem organiseert haar kippenfestijn voor het eerst in het OC Stationshuis. Ook vindt het evenement voor het eerst op zowel zaterdag 4 als zondag 5 februari plaats.

“Er zijn dit jaar dus twee dagen waarop men kan komen eten, maar er kan ook eten afgehaald worden”, vertelt voorzitter van de harmonie Danny Vanroose. “In de kleine zaal wordt een half uur voor de maaltijd een aperitiefbar geopend. Op zaterdag 4 februari wordt het eten opgediend om 18 uur, en op zondag 5 februari om 11.30 uur.”

“Graag vooraf inschrijven, en dat kan ten laatste op maandag 30 januari.” Er wordt voor volwassenen een halve kip met frietjes en een portie groenten voorzien tegen 18 euro per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er de keuze tussen een kippenbout met frietjes en groenten of een frikandel met frietjes en groenten tegen 10 euro. (ACK)

Inschrijven kan via organisatie.khsc@gmail.com, na 18 uur via het het nummer van Wim Capoen: 0498 85 46 31 of door de ingevulde flyer in de bus van Wim Capoen te steken, in de Valkestraat 9.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier