Samana Gits viert 40-jarig bestaan

Op de foto herkennen we op de eerste rij voorzitter Raf Debruyne, secretaris Linda Maertens, Nico Debaere, Lut Deruyter en losse medewerker Eric Bruynooghe. Op de tweede rij zien we Paul Vanbecelaere, Irene Plovier, Monique Verhelle, Lucrèce De Schrijver en Frieda Vandendriessche. Ontbreken: penningmeester Jef Bruwier, Carine Vanbrabant, Monica Decuypere en Anna De Keyzer. © EVG
Redactie KW

De vereniging Samana in Gits vierde hun 40-jarig bestaan. Samana is een vereniging van én voor mensen met een chronische ziekte of zorgnood, hun mantelzorgers en vrijwilligers.

Samana betekent letterlijk de kracht van samen. Samana Gits telt momenteel een 100- tal leden. “We bieden onze leden jaarlijks een gevarieerd programma aan zoals info over allerlei uiteenlopende onderwerpen, een bedevaart, diverse daguitstappen, maar ook halve daguitstappen met vormende inhoud, ontspanningsnamiddagen, kerstfeest, lentefeest en zoveel meer. Tijdens onze feestelijke bijeenkomst om ons 40-jarig bestaan te vieren, hebben we lekker gegeten met bijpassende randanimatie. Het 12-koppige bestuur zet zijn beste beentje voor, maar helpende handen zijn steeds welkom om het verder bestaan van SAMANA-Gits veilig te stellen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier