Neos viert vijfjarig bestaan

vooraan van links naar rechts : Voorzitster Agnes Demuynck - bestuurslid Mietje Desseyn - bestuurslid Luc Vermeersch - secretaresse Nicole D'Hondtachteraan van links naar rechts : bestuurslid Jean - Pierre Deraeve - penningmeester Luc Seys - ondervoorzitter Luc Sintubin - provinciaal medewerker Luc Vandewalle - bestuurslid Willy Forret. (foto JCR) © JOKE COUVREUR
Redactie KW

Seniorenvereniging Neos Groot-Staden vierde haar vijfjarig bestaan met een feestmaaltijd in Salons Saint-Germain in Diksmuide.

“We kregen tijdens de viering het bezoek van een afgevaardigde van het provinciaal bestuur”, weet bestuurslid Jean-Pierre Deraeve. “Voorzitster Agnes Demuynck en het bestuur werden in de bloemen gezet. De viering van ons vijfjarig bestaan zou normaal in februari plaatsvinden, maar kon door corona niet doorgaan. Omdat er ook geen nieuwjaarsmaaltijd was, beslisten we meteen om voor ons vijfjarig bestaan een feestmaaltijd te organiseren.”

“Het is overigens niet de bedoeling om met NEOS te concurreren met andere seniorenverenigingen. Wij kiezen voor een ander aanbod. Zo voorzien we bijvoorbeeld geen fietstochten of kaartingen. We richten ons meer op het organiseren van lezingen en op activiteiten. Zo staat er dit jaar onder andere een bezoek aan een opvoering van de musical Daens gepland en gaan we ook geregeld op bedrijfsbezoek.” (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier