KSA doet boodschappen in Oostkamp

© foto GS
Redactie KW

Nu de KSA-activiteiten tijdelijk wegvallen omwille van de Coronadreiging, wil de leiding van KSA Oostkampjes en KSA Ten Rode samen met de aspiranten van beide groepen, in totaal toch een tachtigtal jongeren, zich inzetten en hun steentje bijdragen voor wie het nu toch een beetje moeilijk heeft.

Beide KSA-groepen organiseren een boodschappendienst in Oostkamp waarbij ze boodschappen gaan doen voor de mensen die tot de risicogroepen horen en dus contact met andere mensen zo veel mogelijk moeten vermijden. Het idee komt van Stefaan Vandecasteele, specialist infectieziekten in het AZ Sint-Jan in Brugge. Hij heeft zijn dochters warm gemaakt om zich in te zetten voor de getroffen bevolkingsgroep.

Zijn beide dochters Elizabeth (20) en Danielle (22) zijn verbonden aan de KSA en zij hebben de boodschappendienst dan ook uitgewerkt. “Mensen die willen gebruik maken van deze dienst kunnen ons een mailtje sturen met daarin het leveringsadres, de leveringsdag en een boodschappenlijstje, maar dit laatste mag ook gewoon afgegeven worden”, weet Elizabeth ons te vertellen. “Daarna zullen we hen een bevestigingsmail sturen en op de gewenste dag komen we dan langs om eventueel het boodschappenlijstje op te halen samen met het boodschappengeld. We brengen dan ook de aankopen terug naar het opgegeven adres samen met het wisselgeld.”

De beide meisjes vragen dan ook de ouders en grootouders maar ook iedereen die van deze dienst gebruik wil maken te verwittigen. Heb je nog vragen kun je telefonisch contact opnemen met Elizabeth op nummer 0499 30 61 41.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.